Pack Scala Dei Vinya Històrica

175,00

Lot de 3 vins exclusius amb producció limitada

Scala Dei Massipa 2018

Es tracta d’un vi d’una sola vinya, i l’únic vi blanc de les Garnatxes d’Scala Dei. La Massipa, situada just al costat de la vinya de Masdeu, amb orientació sud-est a 650 metres d’altura i de sòl argilós vermell amb incrustacions de guix. La vinya plantada el 1974 és l’únic amb raïms blancs de Cellers de Scala Dei. Un camí divideix la vinya per la meitat: a un costat hi ha la Garnatxa Blanca i l’altre el Xenin blanc.

Scala Dei Massipa és un vi cremós, elegant i fresc. Destaquen les aromes de fruita blanca, les notes florals i d’herba mediterrània. Massipa és la reedició d’un dels vins del celler que s’havia elaborat en el passat amb el nom de “Blanc de Scala Dei”. Amb aquest vi, pretenen mostrar la cara més fresca de la Garnatxa Blanca al Priorat.

Scala Dei Masdeu 2014

Vi d’una sola vinya, ceps de garnatxa plantats el 1974 en vas, de sòls argilo-calcaris on s’arriba gairebé als 800 metres sobre el nivell del mar en la part més alta de la vinya, orientació sud-est. Vinificat ancestralment i criat durant prop d’un any i mig en cups de ciment i foudres.

Scala Dei Sant Antoni 2016

Sant Antoni és un vi d’una sola vinya, una de les vinyes més antigues del Priorat, vinyes que sabem que ja eren vinyes de garnatxa fa almenys 350 anys. Amb ell hem recuperat un patrimoni d’elaboració que havia gairebé desaparegut al Priorat, i que consisteix en utilitzar la rapa al 100% i elaborar el vi en trulls de ciment com elaboraven des del passat els monjos cartoixans fins a finals dels 70 del segle XX. És un dels vins amb el qual pretenem mostrar com s’expressa el Priorat d’argila i alçada.

St Antoni 2016 representa la finor, frescor i elegància de la varietal, un Garnatxa molt expressiva, més fresca, amb un marcat caràcter mediterrani, notes de sotabosc, romaní i farigola, lleuger toc de violetes, fruita negra molt madura i licorós, força mineral, torrats fins i lleugerament especiat. Final molt llarg i elegant.

 

Xec Regal per a 2 persones

L’experiència enoturística al celler més antic del Priorat
Aquest xec inclou visita amb explicació històrica del celler i del procés d’elaboració, més un tast de 4 vins (1,5h aprox.)

Categoria: