Un passeig per les terres del Prior – 6 ampolles

150,00

Lot de 3 clàssics del celler

Scala Dei Pla dels Àngels 2019 x2 ampolles

Guia dels vins de Catalunya 2019: 96 punts

Fi i delicat, aquest vi ens mostra una més de les cares que pot tenir la garnatxa negra a Scala Dei.
De color molt pàl·lid, ens deixa intuir que encara que sigui procedent de raïm negre, s’acostarà més a un blanc. Reflexos blavosos en el rivet ens mostra un color gris tènue a la ferradura, i molt atractiu a la vista. Aromàticament, és la subtilesa de la fruita vermella i tropical fina i delicada com la vinya d’on procedeix el raïm, tons cítrics que ho fan fresc i que ens conviden a tastar-lo. En boca és una explosió de frescor i de sensacions, maduixes, aranges, tons anisats. Pas per boca refrescant i final envoltant que ens convida a tornar a beure.

Scala Dei Prior 2017 x2 ampolles

Cinve 2017: Medalla d’Or

L’expressió dels vins del Priorat: la porta d’entrada al Priorat, una fotografia de la DO, ens explica que és un vi negre de criança per dues raons, elaborat amb les quatre varietats més cultivades a la comarca, sota els dos sòl més comuns, pissarra i argila.

Scala Dei Cartoixa 2016 x2 ampolles

Guia Gourmets 2016: 95 punts

Cartoixa és el punt de trobada dels dos Priorats, el dens i profund de la llicorella i el subtil i fresc de l’argila d’altura. Les garnatxes i carinyenes de les mateixes vinyes que durant segles van treballar els monjos. La manera de fer el vi con ells ens varen ensenyar.

 

Sense estoc

Categoria: