Visita el Celler Scala Dei,
el bressol del Priorat.

Consulta l'horari de visites

Cellers Scala Dei,
el bressol del Priorat.

previous arrow
next arrow
Slider

Visites al celler

Recorreguts pel celler i tasts de la mà d’un membre del nostre equip coneixedor dels vins, la terra i la història d’Escaladei i la seva Cartoixa.

Idiomes

Català, castellà, i anglès.

Consulta’ns

T. +34 977 82 71 73 (Botiga-Visites)
info@cellersdescaladei.com

Agències de viatges i professionals del vi, contacteu p.kendall@cellersdescaladei.com per obtenir informació de visites

Horaris de les Visites

Dies Feiners – botiga 10.00 – 18.00
Visites (amb reserva) 10:30h – 12:00h – 13:30h – 16:00h
Tasts durant tot el dia, segons disponibilitat.

Caps de setmana i festius – botiga 10.00 – 18.00
Visites 10:30h – 12:00h – 13:30h – 16:00h
Tasts 10:00h – 11:30h – 13:00h – 14:30h – 15:00h – 15:30h – 17:00h

El celler

Podem trobar el celler més antic del Priorat a l‘antic edifici del procurador de la Cartoixa, a la conreria dels monjos cartoixans de Scala Dei que data de finals del segle XVII.

A Cellers de Scala Dei tot és el que sembla, per tots els seus costats, és com agafar una màquina del temps i transportar-te a una època on tot transcorria de forma més lenta i sabent molt bé com fer les coses.

La idea d’embotellar la veritat, entenent-la com el llegat dels avantpassats, la història del lloc, el respecte pel patrimoni, el paisatge i el lloc d’on ve el raïm, ha estat des del nostre inici, el nostre objectiu.

El 1973 les famílies que obtenen el llegat dels monjos cartoixans, decideixen tornar a unir esforços i refundar la antiga Unión de Scala Dei ara sota el nom de Cellers de Scala Dei per embotellar el primer vi en origen a la D.O Priorat, el Cartoixa de Scala Dei 1974, un vi que manté avui en dia encara els seus orígens.

A Cellers de Scala Dei som hereus del saber fer dels monjos, que combinem actualment amb la concepció de vins fins que ens mostren el terrer d’on venen els raïms.

Hem creat un pont entre les tradicions ancestrals i les noves tècniques que ens permeten conservar-les.
Dos Priorats que convergeixen i dels que en som testimonis directes.

Encara es poden trobar al celler tresors amagats, cups de fermentació centenaris, construccions medievals com la nostra sala de bótes, i respirar un ambient que et fa entendre com són els vins de Scala Dei i notar a cada glop l’essència d’un racó únic de la comarca.